Rejseblogs fra Travellerspoint

Two nights in Bangkok


Se Lines rejse til Asien på Line Vinthers kort over rejse.

Hej
Jeg har nu haft to dage og to nætter i Bangkok og det har været så sjovt og oplevelsesrigt! For to år siden var jeg her med Christoffer, så det er sjovt at komme tilbage. I går var vi ude at se en enorm stor liggende Buddha i guld, vi så en masse smukke templer, et (lille) flydende marked og tog derefter hen til det kæmpe store weekendmarked. Her købte vi en masse flot tøj og hyggede ellers bare rundt. Aftenen skulle vise sig at blive en yderst spændende affære: vi var blevet inviteret ud at se et stort ladyboy show af chefen for det hostel vi bor på, Kim. Han er dansk, og kender alle de fede steder i Bangkok. Det var et rigtig flot show og det er utroligt at de kvinder der spankulerede rundt på scenen engang var mænd. Kim fortalte os, at i Bangkok koster det 30.000 danske kroner at få en kønsskifteoperation. Og som en sidebemærkning koster det "kun" 9500 kr at få lavet silikonebryster. Efter ladyboy showet fik vi én på opleveren. Hvis nogle er sarte, så spring næste afsnit over ;)

Drengene og nogle af pigerne fra vores gruppe tog hjem på hotellet, så nu var vi kun 8 piger tilbage og Kim. Vi sprang på en lokal bus til området i Bangkok der hedder Pat Pong. Det er et berygtet område specielt kendt for de famøse pingpong shows, gak og gøjl. Vi startede ud med et helt normalt pingpong show, hvor to piger optrådte på skift. De kunne ryge cigaretter, spille dart, åbne sodavand, skyde med bananer, og selvfølgelig skyde bordtennisbolde ud, som vi, publikum, skulle ramme - alt dette gjorde de med den nedre del. Ret imponerende! Efter dette show tog Kim os med til en bøsse natklub, hvor han fortalte, at der var et skørt show. Det skulle vise sig at være det mest bizarre jeg nogensinde har oplevet. Vi sad aller forrest foran en scene, hvor en masse thaimænd optrådte med diverse shows. Der var eksempelvis en nøgen mand der svømmede rundt i et kæmpe akvarium, en dragquen, der gav et ironisk (håber jeg da) karaoke show, forskellige nøgendanse og så sluttede det af med et bolle-akrobat-show der virkelig var for mærkeligt og helt igennem vanvittigt! Haha! Jeg sparer jer for detaljerne :)

Her i dag har vi været rundt i byen og så blandt andet khao San Road, som er en rigtig nice backpackergade. Efter det fik vi lidt massage. De andre fra gruppen er taget forskellige steder hen, så nu sidder jeg og venter på at komme til Bali. Jeg rejser om ni timer (flyet går kl 6), så jeg tror jeg kommer til at tilbringe det meste af natten i lufthavnen. Det bliver skønt at komme til Bali :)
Kærlige hilsner fra Line

Ude ved den store liggende Buddha
90_IMG_2114.jpg

Til ladyboy show
IMG_2128.jpg

Foran pingpong-baren
IMG_2137.jpg

Skrevet af Line Vinther 07:35 Gemt i Thailand

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

Uha Line det kan da nok være at du har oplevet noget ret specielt , hvordan turde i at gå med ham Kim . Pas nu godt på dig selv kærlig hilsen Bedste

af hanna

Hej Line
Du får de fedeste oplevelser på din rejse - og det er godt nok meget varieret.
Jeg kom til at tænke på, om du har afluret nogle tricks til ping pong showet, som du kan optræde med herhjemme og supplere din SU med :-)?
Knus Moster

af Inge Øster

Fornøjelig læsning Line. Kan kun blive i godt humør af at læse dine beretninger. Mere af det, glæder mig allerede til a læse den næste.
Du oplever så meget at man bliver helt forpustet. Og du er jo slet slet ikke færdig med at opleve. Bali og Vietnam har du tilgode. Det er også spændende .
Kærlige tanker og knus fra Mor.

af Lisbeth

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint