Rejseblogs fra Travellerspoint

Farvel Bali :)


Se Lines rejse til Asien på Line Vinthers kort over rejse.

Hej alle :)
Det var så tre skønne skønne uger på Bali sammen med Christine. Vi besøgte, som jeg nævnte i sidste blogindlæg, Lovina på nordbali i sidste uge, men det var desværre ikke noget særligt. Her var meget dødt. Vi var dog på delfinsafari, som var okay bortset fra de andre 100 både som sammen med vores båd "jagtede" delfinerne. Derudover så vi de fine sorte strande, nogle smukke vandfald og en kaffeplantage. Derefter gik turen ned til den sydlige del af Bali, hvor vi for det meste slappede af, fik massage (og ørelysmassage), shoppede, så templer og hyggede os.

Alt i alt var Bali et dejlig afslappende feriested og vi fik hygget os for alle pengene :) Vi kom stort set hele Bali rundt, og der var stor forskel på de forskellige steder. Fra Kutas vilde byliv og travlhed til døde Lovina, dejlige Sanur (grundet skønne hotel Santais lækre danske menukort og søde danske ejere), hyggelige Gili samt spændende og kulturelle Ubud. Jeg var ret overrasket over, at Bali ikke bare var den ene smukke strand efter den anden. Synes faktisk ikke de kunne måle sig med eksempelvis Thailands lækre strande. De fleste var ret små og mange var fyldt med dødt koralrev.

Det eneste vi manglede, og som kunne have været fedt at opleve, var en trekkingtur op til Balis aktive vulkan samt surfing. Desværre satte økonomien bremserne i, så det må blive en anden gang :)

Tre uger var perfekt at bruge på Bali. Så kunne man komme rundt og se de forskellige kulturelle seværdigheder og samtidig nå at slappe af. Det bedste ved vores tur synes jeg var Gili-øerne. Super små og hyggelige. Her blev tempoet virkelig sat ned. Det tror jeg, at jeg havde et behov for efter 1,5 måned i Indien og Nepal med fuld fart på.

Nu er jeg helt vildt klar på Vietnam og glæder mig ubeskriveligt meget til at se Christoffer og rejse rundt med ham! Jeg ankommer til Vietnam d. 25. april om eftermiddagen og Christoffer lander d. 29. om morgenen. Vi har ikke planlagt vores Vietnamtur i detaljer, da jeg synes friheden ved at rejse fordufter hvis alt er planlagt på forhånd. Vi har dog et par steder, vi har tænkt os at tage hen. Første sted er Halong Bay, som eftersigende skulle være en fantastisk oplevelse. Derefter har vi tænkt os at rejse sydpå og ned af kysten. Af byer hvor vi har tænkt os at gøre stop kan Hue, Hoi An og Nha Trang nævnes.
De næ

Skrevet af Line Vinther 08:05 Gemt i Indonesien

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

Hej Line tak for dit brev , jeg kan rigtig fornemme, hvordan du har nydt de tre uger på Bali . Det må være sjovt at mødes med gruppen igen, det er jo ikke så lidt i har oplevet sammen knus bedste

af Hanna

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint