Rejseblogs fra Travellerspoint

Spontanitet i Vietnam


Se Lines rejse til Asien på Line Vinthers kort over rejse.

Hej!
Er lige ankommet til Vietnam, og skulle efter planen blive her i Hanoi de næste fire dage indtil Christoffer kommer på mandag. Men nu har jeg lige meldt mig på en tur op til Sapa bjergene. Så om en halv time tager jeg alene afsted med nattoget og er fremme kl. 5 i morgen tidlig. Sapa er kendt for sin utrolig smukke natur og flotte rismarker. Derudover lever der mange forskellige minoritetsgrupper rundt om i bjergene. Ellers ved jeg ikke så meget om området, men glæder mig til at opleve det. På mandag kl 5 om morgenen er jeg i Hanoi igen, og Christoffer lander kl 9, så det passer helt perfekt!
God weekend til alle!

Skrevet af Line Vinther 16:29 Gemt i Vietnam

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

Kære Line
Hvis du kommer forbi Topas Eco Lodge nede af dalen fra Sapa vil jeg rigtig gerne høre mere om hvordan det var. Det var jo det hotel, jeg pegede ud for chefen som det sidste jeg lavede i Sapa. Jeg var der jo over 3 år og startede alt op for Topas . . . . Tove og jeg har tænkt meget over om vi skulle byde ind på en tjans på et år som caretaker på logden . . . . Det kunne være et dejligt afbræk fra dagligdagen. . . Knuser for vildt fra din onkel Jens

af Jens Vinther

Hej Jens :)
Jeg kørte helt tilfældigt forbi det hotel her i dag, men havde ikke mulighed for at kigge nærmere på det. Synes det så kanon hyggeligt ud udefra, og sikke en nice udsigt! Synes også Sapa er en dejlig by og et fedt område!
Knus fra mig :)

af Line Vinther

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint